"Uw tapijt weer zo goed als nieuw"

Laat uw tapijt of karpet vakkundig reinigen of repareren

VANAF €9,80 M2

Heeft u een tapijt of vloerkleed dat onder de vlekken zit of waar slijtageplekken in zitten? Misschien franjes die loslaten of die zelfs helemaal verdwenen zijn?
Hoogstwaarschijnlijk bent u gehecht aan uw vloerkleed. Of het nu een traditionele Pers is of een kleurrijk kleed van Ikea wat perfect in uw interieur past; gooi uw tapijt niet zomaar weg. De Tapijtkliniek in Tegelen maakt uw tapijt in een oogwenk weer als nieuw, zodat het weer jaren meekan.

De Tapijtkliniek maakt uw vloerkleed weer als nieuw!

Perzen worden wereldwijd gezien als koningen onder de tapijtmakers. Traditionele knooptechnieken in schitterende kleuren en kleurrijke, historische patronen. Het kan zijn dat er dierbare herinneringen zitten aan uw Perzisch tapijt en dat wilt u toch niet kwijt? Bij de Tapijtkliniek in Tegelen is uw kostbare kleed in goede handen. Wij werken volgens oeroude Perzische tradities met traditionele zeep, die in Perzië al honderden jaren voor dit doel gebruikt wordt.
Gaten, scheuren en zelfs versleten plekken? Onze specialisten kunnen het repareren met behulp van de originele stof. Per ongeluk met vloeistof geknoeid of zitten er brand- of schroeiplekken in uw tapijt? Het is voor ons een uitdaging en geen enkel probleem! Kleurveranderingen door inwerking van zonlicht worden weggewerkt en alle kleuren krijgen een opfrisbeurt. Zo nodig vervangen wij vakkundig franjes, randen en hoeken.
Wij beloven u iets en maken dat waar: Uw kleed is gegarandeerd weer als nieuw!

Gratis afhaal- en brengservice

Profiteer van onze service: Wij halen uw tapijt gratis bij u op en brengen het na afloop weer bij u terug, wanneer u zich binnen 80 kilometer van onze locatie in Tegelen bevindt.

Waarom zou u voor de Tapijtkliniek kiezen?

We kunnen er met gemak meer noemen, maar dit is de top tien van goede redenen waarom u uw tapijt met een gerust hart aan de Tapijtkliniek kunt toevertrouwen voor reiniging en/of reparatie.
  • Wij werken volgens eeuwenoude Perzische tradities
  • Ons bedrijf bestaat al sinds het jaar 1900
  • Uw vloerkleed, tapijt of karpet wordt met de hand gewassen
  • Geen kleurverlies; verkleuringen worden zelfs opgefrist
  • Wij restaureren ook franjes, randen, slijtage- en brandplekken
  • Wij werken met biologisch afbreekbare en pH-neutrale wasmiddelen
  • Wij brengen een beschermlaag aan tegen alledaags vuil
  • Indien gewenst impregneren we uw tapijt of karpet biologisch
  • 100% garantie voor het elimineren van geuren
  • Wij halen/brengen uw kleed gratis binnen een straal van 80 km rond Tegelen